Geitenkaas salade met Lemon Pepper dressing
Ingrediënten
- 6 groene aspergetips
- 3 plakken bacon of ontbijtspek
- 100 g zachte geitenkaas
- 50 g walnoten
- 6 aardbeien
- 100 g veldsla (mix)
- 1 flesje Jean Bâton Lemon Pepper Dressing
- Bereidingstijd:
- 15 minuten
- Aantal personen:
- 2 personen
- Snijd de plakken spek in de lengte doormidden.
- Rol de aspergetips in de plakken spek.
- Bak de aspergetips een koekenpan op laag vuur totdat de tips gaar zijn en het spek lekker krokant.
- Snijd de aardbeien in kwartjes en de geitenkaas in blokjes.
- Breng de sla op smaak met de Jean Bâton Lemon Pepper Dressing en meng de aardbeien en geitenkaas door de sla.
- Verdeel de sla over twee grote borden of kommen.
- Leg hierop de groen asperges en strooi de walnoten eroverheen.