Geitenkaas salade met Lemon Pepper dressing

Ingrediënten

  • 6 groene aspergetips
  • 3 plakken bacon of ontbijtspek
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 50 g walnoten
  • 6 aardbeien
  • 100 g veldsla (mix)
  • 1 flesje Jean Bâton Lemon Pepper Dressing
Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
2 personen
  1. Snijd de plakken spek in de lengte doormidden.
  2. Rol de aspergetips in de plakken spek.
  3. Bak de aspergetips een koekenpan op laag vuur totdat de tips gaar zijn en het spek lekker krokant.
  4. Snijd de aardbeien in kwartjes en de geitenkaas in blokjes.
  5. Breng de sla op smaak met de Jean Bâton Lemon Pepper Dressing en meng de aardbeien en geitenkaas door de sla.
  6. Verdeel de sla over twee grote borden of kommen.
  7. Leg hierop de groen asperges en strooi de walnoten eroverheen.

Meer recepten

2 personen | 60 minuten

Vega Burger met Vegan Mayo

2 personen | 50 minuten

Maaltijdsalade met rosbief en Black Truffle Dressing

2 personen | 15 minuten

Geitenkaas salade met Lemon Pepper dressing